Tietosuojaseloste

1. Yleistä

Tietojen käsittelystä vastaava yritys: Energy Pile Oy (Y-3173029-2)
Liitoskatu 1, 15170 Lahti

Yritys on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Käsittelemme henkilötietojasi voimassa olevan lainsäädännön ja hyvien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten henkilötietojasi kerätään, käsitellään ja suojataan verkkosivustollamme (jäljempänä ”verkkosivusto”) ja sen kautta.

Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää ajoittain mistä tahansa syystä. Tiedotamme tietosuojaselosteeseemme tehdyistä merkittävistä muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojaselosteen verkkosivustollamme. Suosittelemme, että tarkistat tämän tietosuojaselosteen säännöllisesti, jotta pysyt tietoisena mahdollisista muutoksista. Hyväksyt tehdyt muutokset jatkamalla verkkosivuston käyttöä sen jälkeen kun tietosuojaselosteeseen on tehty muutoksia.

2. Mitä tietoja voimme kerätä sinulta

Käsittelemämme tiedot voivat vaihdella sen mukaan, mitä palveluja käytät verkkosivustollamme ja miten käytät niitä. Voit itse vaikuttaa siihen, mitä tietoja keräämme sinulta muuttamalla verkkosivustoamme koskevia evästeasetuksia.

Saamme osan keräämistämme tiedoista suoraan sinulta esimerkiksi silloin, kun annat palautetta palautelomakkeellamme. Osa tiedoista kerätään automaattisesti evästeiden ja muiden vastaavien teknisten menetelmien avulla. Jos esimerkiksi hyväksyt analytiikkaevästeemme, voimme kerätä tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoamme, ja tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelukokemuksen.

a) Tiedot, joita annat meille itse
• Viestintä: jos otat meihin yhteyttä verkkosivustolla olevilla palautelomakkeilla, voimme kerätä yhteystietosi ja muut antamasi henkilötiedot, kuten sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.
• Voimme myös kerätä ja käsitellä mitä tahansa muita tietoja, joita päätät antaa meille.

b) Automaattisesti kerätyt tiedot
• Lokitiedot: kun vierailet verkkosivustollamme, palvelimemme tallentavat automaattisesti tiedot, jotka selaimesi lähettää aina verkkosivustolla vierailun yhteydessä. Näitä tietoja voivat olla muun muassa IP-osoitteesi, käyttämäsi selain tai verkkotunnus, jonka kautta vierailet sivustolla, verkkosivustot, joilla vierailet ja käyttämäsi hakutermit.
• Laitetiedot: voimme kerätä tietoja laitteesta, jolla vierailet verkkosivustolla, kuten tiedot laitemallista, käyttöjärjestelmästä ja versiosta, yksilölliset laitetunnisteet ja laitteen IP- osoitteen.
• Paikkatiedot: jos hyväksyt analytiikkaevästeet, voimme kerätä, käyttää ja jakaa verkkosivuston käytön yhteydessä paikkatietoja, kuten laitteesi reaaliaikaisen maantieteellisen sijainnin, esimerkiksi laitteesi IP-osoitteen perusteella. Paikkatietoja voidaan käyttää verkkosivuston tiettyjen toimintojen yhteydessä sekä verkkosivuston käytön
analysointiin.
• Google Analytics ja muut kolmannen osapuolen tarjoamat analytiikkapalvelut: käytämme
Google Analytics -palvelua ja mahdollisesti muita analytiikkatyökaluja verkkosivuston käytön seuraamiseen, jos hyväksyt analytiikkaevästeet. Google Analytics kerää ja säilyttää verkkosivuston käytöstäsi tietoja, joita voivat olla muutkin kuin vierailun ajankohta, tarkastelemasi tai avaamasi sivut ja niiden käyttöajat, verkkosivustolla vierailuun käytetyn laitteen IP-osoite ja muut tiedot. Voimme käyttää myös muita kolmannen osapuolen tarjoamia analytiikkapalveluita. Nämä palveluntarjoajat saattavat kerätä tietoja verkkosivuston käytöstäsi evästeiden, verkkojäljitteiden ja muiden teknologioiden avulla. Analytiikkapalvelujen tarjoajat auttavat meitä keräämään, valvomaan ja analysoimaan verkkosivuston käyttöön liittyviä tietoja. Nämä tiedot auttavat meitä ymmärtämään, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoa, parantamaan verkkosivuston toiminnallisuutta ja käytettävyyttä sekä mukauttamaan verkkosivustoa käyttäjien tarpeisiin. Tätä tarkoitusta varten joitain automaattisesti kerättyjä tietoja jaetaan tällaisille palveluntarjoajina toimiville kolmansille osapuolille, joiden toiminta on heidän omien tietosuojakäytäntöjensä alaista. Voit pyytää meiltä ajantasaisen listan analytiikkapalvelujen tarjoajista, mitä varten yhteystietomme ovat tämän tietosuojaselosteen lopussa.

3. Mihin tarkoituksiin käytämme henkilötietoja

a) Käytämme meille suoraan antamiasi henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:
• verkkosivuston hallinnointiin
• verkkosivuston kehittämiseen, parantamiseen ja suojaamiseen
• sinun kanssasi tapahtuvaan viestintään
• petosten ja muiden väärinkäytösten estämiseen ja tutkimiseen
• oikeuksiemme ja/tai omaisuutemme suojelemiseen
• markkinatutkimukseen
• verkkosivuston tarkastamiseen ja analysointiin
• verkkosivuston teknisen toiminnan ja turvallisuuden varmistamiseen

b) Käytämme automaattisesti kerättäviä tietoja seuraaviin tarkoituksiin
• asiakaspalvelun parantamiseen
• henkilökohtaisen käyttäjäkokemuksen mukauttamiseen
• verkkosivuston hallinnointiin
• verkkosivuston toimintojen tarjoamiseen
• verkkosivuston kehittämiseen, parantamiseen ja suojaamiseen
• markkinatutkimukseen
• verkkosivuston tarkastamiseen ja analysointiin, esimerkiksi verkkosivuston käyttöön liittyvien trendien analysointiin
• verkkosivuston teknisen toiminnan ja turvallisuuden varmistamiseen

Käyttöönotto: 08.09.2020
Viimeksi päivitetty: 18.10.2022

Mitä evästeet ovat?

Tämä evästekäytäntö kertoo, mitä evästeet ovat ja miten käytämme niitä, evästetyypit, joita käytämme, tiedot, joita keräämme, miten tietoa käsittelemme sekä kuinka hallinnoida evästeasetuksia.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita käytetään pienten tietomäärien varastoimiseen. Niitä varastoidaan laitteeseesi, kun verkkosivumme on auki selaimellasi. Evästeet auttavat meitä tekemään verkkosivuistamme toimivat ja turvalliset, tarjoavat paremman käyttökokemuksen ja ymmärryksen siitä, miten verkkosivut toimivat sekä analysoivat toimivuutta ja sitä, mikä tarvitsee parannusta.

Miten käytämme evästeitä?
Evästetyypit, joita käytämme
Hallinnoi evästeasetuksia

Cookie asetukset

Voit muuttaa evästeasetuksia milloin vain klikkaamalla yllä olevaa painiketta. Pääset tarkastelemaan evästeselostetta, muokkaamaan asetuksia tai poistamaan suostumuksesi kokonaan.

Tämän lisäksi eri selaimet tarjoavat erilaisia tapoja estää ja poistaa verkkosivujen käyttämiä evästeitä. Voit muuttaa selaimen asetuksia estämään tai poistamaan evästeitä. Alla on lueteltuna dokumenttien linkit, joista näet suurimpien verkkoselainten evästeasetukset ja muokkaustavat.

Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050

Safari: https://support.apple.com/en-in/guide/safari/sfri11471/mac

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox?redirectslug=delete-cookies-remove-info-websites-stored&redirectlocale=en-US

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/topic/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer-bca9446f-d873-78de-77ba-d42645fa52fc

Jos käytät jotain toista selainta, viittaa selaimesi virallisiin tukidokumentteihin.

5. Miten suojaamme henkilötietojasi

Henkilötietojasi käsittelevät ainoastaan ne Yrityksen ja sen tytäryhtiöiden työntekijät, joiden tehtävät edellyttävät tietojen käsittelyä. Jokaisella käyttäjällä on oma käyttäjänimi ja salasana henkilötietoja sisältäviin järjestelmiin. Yritys on toteuttanut asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvallisuusmenettelyt ja -prosessit henkilötietojen suojaamiseksi häviämiseltä, väärinkäytöltä ja muulta luvattomalta pääsyltä.

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka on suojattu palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla. Tietokantojamme ja niiden varmuuskopioita säilytetään lukituissa tiloissa, ja vain nimetyillä henkilöillä on pääsy niiden sisältämiin tietoihin. Palvelimemme on suojattu tehokkaasti.

Ulkoisten palveluntarjoajien kanssa on solmittu kirjalliset sopimukset, joihin sisältyy tietojen käsittelyä ja tietosuojaa koskeva salassapitovelvollisuus.

6. Tietoturva

Yritys pyrkii kaikin tavoin turvaamaan henkilötietojesi luottamuksellisuuden. Suojaamme tietojasi luvattomalta käytöltä hallinnollisin, fyysisin ja sähköisin menetelmin. Vaikka pyrimme tällä tavoin säilyttämään verkkosivustolla ja sen kautta kerätyt henkilötiedot turvallisessa, yleisöltä suljetussa toimintaympäristössä, emme voi taata henkilötietojen tietoturvaa silloin, kun tietoja siirretään tai säilytetään järjestelmissämme. Lisäksi huomautamme, että vaikka pyrimme varmistamaan henkilötietojen koskemattomuuden ja turvallisuuden, emme voi taata, että turvatoimemme estävät kolmansien osapuolten, kuten hakkereiden, laittoman pääsyn henkilötietoihin. Emme takaa tai väitä, että sinua koskevat henkilötiedot olisi suojattu häviämiseltä, väärinkäytöltä tai kolmansien osapuolten tekemiltä muokkauksilta.

Ilmoitamme sinulle lainsäädännön mukaisesti kaikista salaamattomina sähköisesti säilytettyihin henkilötietoihisi kohdistuvista tietosuojan, salassapidon tai koskemattomuuden loukkauksista sähköpostitse tai verkkosivustolla selvästi näkyvällä ilmoituksella niin pian kuin mahdollista ja ilman aiheetonta viivytystä (i) lainvalvontaviranomaisten oikeutettujen etujen tai (ii) loukkauksen laajuuden selvittämiseksi vaadittavien toimenpiteiden mukaisesti ja palautamme tietojärjestelmän kohtuullisen koskemattomuuden.

7. Oikeutesi

Sinulla on seuraavat oikeudet hallussamme oleviin henkilötietoihisi liittyen:
• Oikeus tietää, mitä tietoja meillä on sinusta: Jos haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ota meihin yhteyttä. Yhteystietomme ovat tämän tietosuojaselosteen lopussa.

Pyrimme vastaamaan saamiimme tietopyyntöihin mahdollisimman nopeasti.
• Oikeus vaatia puutteellisten, virheellisten, vanhentuneiden tai tarpeettomien henkilötietojen korjaamista, poistamista tai päivittämistä: Jos haluat käyttää yllä mainittuja oikeuksiasi tai jos sinulla on lisäkysymyksiä hallussamme olevien henkilötietojesi korjaamisesta, poistamisesta tai päivittämisestä, ota meihin yhteyttä. Yhteystietomme ovat tämän tietosuojaselosteen lopussa.

8. Tietojen luovuttaminen ja kansainväliset siirrot

Voimme luovuttaa joitain tarpeellisia tietoja kolmansille osapuolille palvelujemme ja markkinointimme toteuttamista varten, jos päätät jakaa tällaisia tietoja kanssamme.
Luovutamme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille (jos päätät jakaa tällaisia tietoja kanssamme henkilökohtaisten evästeasetustesi mukaisesti):
• analytiikka- ja tilastointikumppaneille
• liiketoimintakumppaneillemme, kuten markkinointikumppaneille, sovellettavien lakien puitteissa
• julkisille viranomaisille, kuten lainvalvontaviranomaisille. Yritys tekee yhteistyötä julkishallinnollisten ja lainvalvontaviranomaisten tai yksityisten tahojen kanssa lainsäädännön täytäntöönpanon ja noudattamisen varmistamiseksi. Voimme luovuttaa mitä tahansa sinua koskevia tietoja julkishallinnollisille tai lainvalvontaviranomaisille tai yksityisille tahoille, jos se on yksinomaan oman harkintamme perusteella tarpeellista tai asianmukaista vaateisiin vastaamiseksi, oikeudenkäyntimenettelyn edistämiseksi (haasteet mukaan lukien), Kalaneuvoksen tai kolmannen osapuolen omaisuuden ja oikeuksien turvaamiseksi, yleisen tai kenen tahansa henkilön turvallisuuden takaamiseksi, laittoman, epäeettisen tai kannekelpoisen toiminnan estämiseksi tai lopettamiseksi tai lainsäädännön noudattamiseksi.

Voimme luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille yhdistellyssä ja/tai anonymisoidussa muodossa, jolloin ne eivät ole henkilötietoja eivätkä mahdollista yksittäisten käyttäjien tunnistamista. Yritys varmistaa, että tietojen siirrossa ja käsittelyssä noudatetaan GDPR:n mukaisesti korkeaa tietoturvan ja -suojan tasoa. Kolmansien osapuolten tietojenkäsittelystandardit varmistetaan Euroopan komission hyväksymillä vakiosopimuslausekkeilla, EU:n ja Yhdysvaltojen välisellä Privacy Shield – järjestelyllä tai muilla tietosuojalainsäädännössä hyväksytyillä menettelyillä.

9. Linkit muille verkkosivustoille

Verkkosivustollamme on linkkejä muille verkkosivustoille. Linkit muille verkkosivustoille eivät tarkoita, että kannatamme tai edustamme kyseisiä kolmansia osapuolia tai annamme heille valtuuksia. Emme hallinnoi kolmansien osapuolten verkkosivustoja. Nämä muut verkkosivustot voivat tallentaa tietokoneellesi omia evästeitään tai muita tiedostoja, kerätä sinulta tietoja tai pyytää sinulta henkilötietoja.

10. Yhteystiedot

Jos sinulla on tähän tietosuojaselosteeseen, yksityisyyteesi verkkosivuston käytön puitteissa tai hallussamme olevien henkilötietojesi suojaukseen liittyviä kysymyksiä, kommentteja tai huolia, ota meihin yhtyettä sähköpostitse moc.w1674815611ercnw1674815611odloo1674815611c@itn1674815611yym1674815611. Pyrimme selvittämään mahdolliset huolenaiheet viipymättä.